Какви са тия ултракондензатори, дето съхраняват енергия за цял автобус за 20км?! Хм, чудя се дали е възможно, но щом са го направили...
Ама и тия бастуни: "първият в Европа електробус"

Много бих се радвал да направят повечко градски линии с такива електро-рейсчета!rrumpe написа:Малии, едвам им намерих сайт-а на тия "Чериътмоторс" АД:
http://www.chariot-electricbus.com/
Иначе пакетът с ултракондензатори е 900кг. и съхранява 21 kWh енергия.
А ми дано върви, че тая фирма толкова съмнителна изглежда. В сайта им нищо не пише за нея. В интернет също нищо не може да се намери. Странна работа. Пък и цената според мен няма да е малка. Все пак дано всичко е наред и да купят повечко такива електробуси.Pif написа: Само тоя да върви като хората.
Причината точно София да бъде избрана за премиерата на Chariot e-bus е, че Европейската комисия нарежда столицата ни на първо място по замърсяване със серен диоксид и въглероден оксид в Европа.
Производителят е съвместното българо-израелско дружество Chariot Motors, което си сътрудничи с втория по големина китайски производител на автобуси Higer.
Кондензаторът е тестван в продължение на седем години в Шанхай, Китай, като за този период е изминал над 8 млн. км.
Интересни подробности. У нас е, защото сме най-мръсни, което не е добра новина (не че не си го знаем, де). Добрата новина е, че има интерес да се произвежда у нас. Дано стане. По-рано четох пък за новия завод за рециклиране на боклук – колкото и да ми е трудно да го призная, в София в последните години нещата вървят все пак напред. Има и очевидни далавери, но все пак може би се правят и читави неща. Ще видим. Аз лично стискам палци след няколко години да се сменят всички автобуси с такива електробуси, които да ги произвеждаме у нас.Другото много съществено е намерението на българо-израелския инвеститор Chariot e-bus да се произвежда у нас.