Аз преди време се бях зарекъл да не пиша по темата със Софииското превозно средство, но след 10-те страници материал не се сдържах.
Ако не е много нахално от моя страна да хвърля няколко коментара:
- Ако правилно разбирам колегата Теодор, и на мен също ми е интересно тази цена от 990лв как се образува.
Аз също искам да разбера на отделните "модули" какъв бюджет си заложил? Дай някава груба оценка на цената за: мотор, батерия,управление, шаси, интериор и тнт. Според мене не би трябвало да се пада повече от 100 лева на модул.
- другото нещо, дето ми идва на акъла е: В следствие на предходното (100лв на модул) според мен това ще изглежда нещо направено от вторични суровини и в най-добрия случай ще ти останат пари за една кутия боя и една четка, за да се скрие ръждата.
- в следствие на предходните 2: Кой ли ще плати 990лв за това, при условие, че за тия пари си взема ел-колело, което хем се събира в асансьора, хем изглежда по-добре и не те е срам да се возиш из града, хем и в рейса/влака може да го качиш, хем и педали си има, кат ти свършат батериите.
Има още няколко въпроса, дето ми идват на ума, но хайде да се огранича с тези за момента...
пп: Ако някой си мисли, че се заяждам, искам да го уверя, че хич не е така. Просто мисля в момента като евентуален потребител, който би похарчил 990лв за превозно средство и прави разбор на факторите....