Визитки

Препоръки, похвали, оплаквания и новини за сайта
Потребителски аватар
turin
Site Admin
Мнения: 645
Регистриран: 20 май 2008г. 17:20
Местоположение: София/Троян
Контакти:

Визитки

Мнение от turin » 10 дек 2013г. 11:11

На последната среща в София тази неделя щеше да е добре да имаме някакви картички или визитки, дето да даваме на хората, които се интересуват. Все има искрено любопитни хора, особено пък ако има дошли хора с електромобили.

Имаме съседна тема за стикери (за които също трябва да се помисли). Преди срещата пък, когато стана дума как ще се разпознаем които не сме се виждали, аз си мислех за някакви малки значки. А на срещата един чичко директно попита за визитка – нормално е, те хората казват, че ще запомнят сайтове или имена на хора, но се забравя.

Визитките поне са лесна работа. То и всеки може да си направи, но въпросът ми е как смятате – да измислим ли някакъв общ дизайн на клуба? И какъв да е, каква информация да има – абсолютно еднакви ли да са (само описание на форума), или да има и лични (примерно с псевдонима на човека и данни за контакт)?
Потребителски аватар
SuriCat
Мнения: 626
Регистриран: 23 авг 2011г. 11:18
Местоположение: София

Re: Визитки

Мнение от SuriCat » 10 дек 2013г. 11:17

Един темплейт за клуба и вече някой ако иска да си споделя лични данни може да ги сложи в единия ъгъл на картичката ( ник-а, име, телефон ). Тези които не желаят да споделят лични ще ползват само темплейта.
Потребителски аватар
turin
Site Admin
Мнения: 645
Регистриран: 20 май 2008г. 17:20
Местоположение: София/Троян
Контакти:

Re: Визитки

Мнение от turin » 10 дек 2013г. 11:19

Супер, значи дизайн и готово. Пак опираме до (ново) лого и дизайн, но може и да е само със стилни надписи, без картинки... абе ще измислим нещо. :)
Отговори