infernus написа:А Клъстера отдалеко лъсва, че е направена организация със силен политически гръб и политическа цел. Така че ако има държавни поръчки на всички ни е ясно кой ще ги прилапа...
infernus, признавам, че и аз съм си го мислел това. Може би понеже темата за електромобили ме интересува и ми е близка, все ми се е искало да не е вярно за Клъстера. Затова и все не съм казвал, че всичко ми стои малко изкуствено – толкова много организация, толкова много фирми, толкова хора, специалисти, пари... и накрая – почти нищо. Не казвам нищо – има направени неща, но при такъв голям ресурс, какъвто заявяват, би трябвало досега да са направили сто пъти повече.
Има и други организации, пак за електромобили. И политици участват в тях, и шефове на големи фирми. Но все още нищо.
Както се казва, "на края на деня" си мисля, че май ние тук сме на прав път, защото сме ентусиасти, а за тая работа си трябва точно ентусиазъм. Иначе с много пари и политически поръчки всеки може (е, стига да мже да спи след това). Само си представете на нас ако някой ни дадеше всичкия тоя ресурс, колко неща можем да направим – проекти, прототипи, производства, поръчки, обучения, състезания... какво ли не.
И това ще стане.

А за клъстера и за другите – дано не съм прав, не искам да черня хората, без да познавам отвътре нещата. Но наистина 1) всичко върви много бавно и 2) стоят нависоко и настрана от истинските общности от хора, като нашата тук и в няколко други форума с електромобилна тема. А това не е добре.