Идеята ми е да се направи презентация, за да се запознаят повече хора с концепцията за EV. Общ преглед на темата, без да се навлиза в подробности. След презентацията обикновено има дискусия. Тогава може да се коментират по-задълбочено някои неща при евентуален интерес. За тази част задължително ще ми е необходима Вашата помощ. Ако няма друг мераклия да води презентацията, то аз съм ОК, но на въпроси за цени, волтажи, амперажи и т.н. не се наемам да отговарям. Не се наемам, защото познанията ми са малко и има опасност да дам грешна информация.
Аз имам връзка със Социален Център Аделанте в София, където възнамерявам да е презентацията. По-натам може и на други места да се изнесе. Ето инфо за мястото: http://www.sc-adelante.org/
Хората там се интересуват от най-различни неща. Екологията и иновациите със сигурност са сред тях

Ще е прекрасно ако някой се навие да демонстрира EV на живо. Това определено ще е гвоздеят на програмата

Предварително благодаря на всички за съдействието! Ще се радвам да дойда и на някоя среща, за да коментираме нещата на живо.