Мнение
от teodor.ivanov » 01 апр 2013г. 00:37
Лелееее, човек да не излезе да пие една кола.
Сури много точно е описал как изглежда за пропусналия разговора.
Сега първо имам един въпрос към Георги – ти докато си ги мислиш и пишеш тези неща, да не си седнал на масата със салата и ракийката в ръка? Направо ме изумяваш как преминаваш от тема технологии на тема политика и психология. Мисля, че вече този съвет е бил написан повече пъти отколкото постове имаш в целия форум, но все пак – Опитай се да си структурираш писанията. Имам чувството, че чета на чужд език и се опитвам да дешифрирам какво иска да каже авторът само с разговорник в ръка.
Относно партията – определено ставаш за политик, за пореден път избегна да дадеш прав отговор на отправеното предизвикателство и го направи толкова технично, че Иван Костов може да си изяде очилата от яд, а след това и тези на Станишев.
Аз неколкократно ти казах да опишеш цели, а не точна разбивка. Как така знаеш, че трябва 990лв да гониш, ама не можеш да кажеш колко от тези ще са за мотор, шаси, кондензатор.
И още едно безсмислено въпросче, щото знам че няма да получа конкретен отговор. Ако целиш ниска цена като предложиш средство, което всеки може да сглоби в мазето си осъзнаваш ли, че единственото работно място, което създаваш е това на този, който ще направи проекта и инструкцията!? Нали разбираш, че ако аз мога да си направя сам алтерото в мазата, то няма как да се превърна в работодател, защото Вуте също може сам да си го направи в неговата маза. Получава се нещо като комплект лего за свободното време. То лошо няма и от такъв продукт, но не виждам колко реално работни места ще откриеш.
Да ти казвам да се научиш да водиш разговор, а не монолог също мисля безсмислено.... ама тая вечер така и така доста безсмислени неща написах.
На теб няма да ти го обяснявам, но за всички останали читатели – не се заяждам, ами се опитвам да го накарам да мисли по малко по-различни аспекти на проекта си... ама нещо не се получава.