dyankog, репликата ми е отпреди една година, а до Технотест бях писал още по-рано, 2008 или 2009 началото някъде... Така че признавам си, не съм запознат какво е положението в момента, но преди даже никой не знаеше, че може да се правят конверсии.
От теб сега разбирам, че положението е променено и най-малкото има ентусиазъм в хората там да се уреждат правно нещата – а и има конкуренция, което е супер. Даже съм сигурен, че конкуренцията ще се засилва – което не е лошо за вас, даже напротив 
Ще съм повече от доволен, ако стане така, че хората да не се плашат и отказват на момента, когато чуят за технотест и одобрение на промени по автомобила. Каквото може да помогне клубът като общност на наистина запалени ентусиасти, ще направим! Например за масови заявки за електромобилни изпитвания засега не може да говорим, защото повечето имаме идеи и в най-добрия случай сме "донякъде" с конверсията – трудно се събират пари за такива неща, разбираш. Но ако става дума за нещо по-малко, например ако можем да помогнем за DRL-ите, кажи.
Ако искаш, може да обсъдим с всички тук техническата страна на нещата около една конверсия – от общите неща до всички малки подробности. На срещите в София говорим за такива неща – от тегло на ос, през безопасност до отопление и топлоизолация – може да помогнем за нещата, които са важни за едно техническо изпитване и одобрение. Тия неща ги има из мрежата и в страните, където правят конверсии масово, но не пречи – нали сме форум, можем да обсъждаме 
Добре дошъл във форума!