Форуми

От ElectriClub wiki
Направо към: навигация, търсене

Форуми

ElectriClub

Български форум за електромобили. Общи и технически обсъждания, контакт между различните организации и фирми за електромобили в България и крайните потребители. Портал за електромобили, вклъчващ както форум, така и новинарска секция и уики.

CityEL форум

CityEL форум – обсъждане най-вече на електрически триколки, велосипеди и мотоциклети.

DIY Electric Car

Форуми за самоделни електрически конверсии. Общи дискусии и технически обсъждания, също така и уики с полезни съвети за конверсиите и за карането на електромобили.

Пощенски списъци

EVDL

Пощенски списък за обсъждане на електромобили. Може би най-големият международен списък. Темите варират от свързани с химията и различните технологии на батериите, през самоделните конверсии до общи разговори на енергийни и транспортни теми. Много от авторите на други известни сайтове за електромобили и конверсии четат и пишат там.

Пощенските списъци са носят малко по-различна нагласа от форумната, блогерската и изобщо от уеб-нагласата. Но който може и харесва да ги ползва ще може да оцени EVDL. На информационната страница на списъка има и архив на дискусиите.

Новини

EVFinder

Каталог за новите и предстоящите електромобили на пазара. Сортирани са в различни категории, които могат да се разгледат чрез сините бутони в горната част на страницата – големи (full sized), малки градски (city EVs, NEVs), 2/3 колесни и такива с предстоящо пускане в продажба (EV watch).