Проекти по света

От ElectriClub wiki
Направо към: навигация, търсене

Конверсии и доставки на части за конверсии. Подробно описание на три проекта: Honda CRX, Audi A6 Quattro Avant и BMW 325i

Проект Forkenswift. Електрическа конверсия на Geo Metro почти за без пари ("on a beer budget"). Авторът е създател на форума за хипермайлъри на Geo Metro, MetroMPG.com.

The Electric Passat. Конверсия на Eric Tischer на VW Passat – 18,729 мили без бензин от 18 април 2009г. Подробно описание на конвертирането на Пасат 2001г. Авторът в момента работи в Tesla Motors.

Конверсия на кабриолет Ford/Mercury Capri. Блог и видеоблог с подробности за процеса. Проект на Kearon de Clouet от Австралия. Има филмчета с последователноста на конверсията и инфо за това от къде могат да се поръчват части. Изберете от сайта: see all episodes и ще може да видите целия процес.

Австралийска конверсия на Mitsubishi Tredia 1987. Подробни указания и чертежи на кутиите за батерии и други елементи. Снимки и видео.

Проект на "Zero Emission Vehicles Australia" (ZEVA), Австралия. Каталог с конвертираните от ZEVA автомобили. Mazda MX-5, Toyota Corolla, Fiat 126, Nissan Silvia и други.

Бюджетна конверсия на BMW 316с 1996г. Проектът е представен с видеоклипове.